Selecteer een pagina

Fitness

FITNESS

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat sporten en beweging noodzakelijk is voor een gezond lichaam. Voor iedereen is er wel een sport te bedenken die hem of haar het beste past. Fitness is een hele toegankelijke sport voor zowel jong als oud.
Met fitness wordt het geheel van sporten en activiteiten bedoeld die bedreven worden in sportscholen, fitnesscentra of thuis. Fitness kan gericht zijn op algehele conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of op versterking van de spiermassa.

Fitnesskleding

Bij de aanschaf van fitnesskleding is het van belang dat je investeert in functionele kleding. Kleding die ademt, transpiratievocht afvoert en snel opdroogt. Functionele kleding is gemaakt van lichtgewicht, duurzame materialen en hebben een uitstekende pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Sport beha

Een sportbeha’s is uitermate geschikt voor intensieve belasting van de borsten zoals bijvoorbeeld tijdens fitness. Maar uiteraard ook zeer geschikt voor diverse andere sporten als bijvoorbeeld hardlopen of paardrijden. Deze beha biedt een optimale en betrouwbare ondersteuning. De bewegingen van de borsten worden aanzienlijk verminderd. En daarbij voelt de beha ook nog zeer comfortabel aan

Fitnessschoenen

Vooral bij aerobics, zumba en steps is het van belang dat je goede schoenen draagt. Knieën, enkels en voeten hebben het soms zwaar te verduren. Belangrijk is dat je je goed laat informeren over de comfort, demping en ondersteuning van de schoen. Vooral de intensiteit en de sportfrequentie zijn van grote invloed op de schoenkeuze.

MERKEN