Selecteer een pagina

Wintersport

Wintersport

Winter en sporten: een unieke combinatie. Sinds 1924 is skiën een onderdeel van de Olympische winterspelen. Skiën op zich bestaat al heel lang maar de laatste 50 jaar is de ontwikkeling op skigebied enorm groot geweest. Ieder jaar vertrekken duizenden Nederlanders richting de Zwitserse, Oostenrijkse en Franse skigebieden. De keuze voor een paar ski’s wordt niet alleen bepaald door persoonlijke kenmerken zoals lengte en gewicht. Ook je ervaring en voorkeur voor pistes zijn medebepalend.

Wij bieden een grote collectie ski’s, skischoenen en skikleding.

Schaatsen

Uit archeologische vondsten is gebleken dat er al in de oertijd werd ‘geschaatst’. Het was toen nog vooral een kwestie van glijden. Ben jij een fanatieke schaatser of schaats je graag in de koude wintermaanden op natuurijs, dan ben je bij ons voor alle benodigdheden aan het goede adres.

Snowboarden 

Snowboarden is ontstaan uit skateboarden en surfen in de Verenigde Staten. Snowboarden is een relatief nieuwe wintersport. Bij het snowboarden, bepaalt de stijl die je kiest grotendeels hoe je zult snowboarden, welke snowboard je kiest, welke uitrusting en materiaal je zult gebruiken en waar je zult snowboarden.

Verhuur

Wanneer u van plan bent om te gaan skiën en u heeft (nog) geen eigen schoenen en/of ski’s, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende typen schoenen en ski’s. Daarnaast verhuren we ook snowboards, -schoenen en skihelmen voor kinderen. Voor het reserveren van skischoenen en/of ski’s hoeft u geen afspraak te maken; u kunt ten alle tijden langskomen om te passen.

Download hier de verhuur prijslijst

JUNIOR LEASEPLAN

Eigen ski materiaal voor uw kinderen?
Het kan nu met het junior leaseplan van SPORTSHOP RUCHTI.
De voordelen:

  • Eigen materiaal
  • Geen lange wachttijden op je vakantie
  • Schoenen zijn schoon
  • Materiaal is afgestemd op de wensen van uw kind
  • Goedkoper

Voorbeeld
U koopt een ski voor € 150.00. Na twee jaar skiën krijgt u de helft nog retour. Kunt u voor € 75.00 2 jaar lang nieuwe ski’s huren?

 1e jaar  2e jaar  3e jaar
 Kost het u  30%  50%  70%
 Retour  70%  50%  30%
  • Het leaseplan wordt altijd uitgekeerd in een tegoedbon
  • Het leaseplan geldt alleen voor junior ski’s en junior schoenen
  • Als u iets retour brengt dient dit te gebeuren voor 1 december van dat jaar. Na deze datum telt als een jaar erbij!!
  • Ski’s en schoenen die retour komen dienen in goede staat te zijn. Wij houden anders ons het recht voor de ski’s en/of schoenen te weigeren.

SKI Onderhoud

Je eigen ski’s in top conditie mee naar de wintersport? Dat kan! Door jaren lange ervaring en de nieuwste onderhoud machines maken wij jou ski klaar om zorgeloos te kunnen skien.

MERKEN

NIEUWSBRIEF

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele acties en nieuwe collecties

NIEUWSBRIEF

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele acties en nieuwe collecties